Skip to content

Pinterest
More Options

Network Defense

Detektera, analysera och förhindra intrång och riktade attacker

 

Ditt företag är måltavla för en allt mer komplex blandning av riktade attacker, avancerade hot, sårbarheter och andra typer av intrång.

Du måste ha fullständig överblick över all din nätverkstrafik för att ligga steget före dagens specialkonstruerade attacker som tar sig förbi traditionella skydd och utnyttjar sårbarheter i nätverket för att stjäla viktig information, e-post och annan intellektuell egendom. Trend Micro Network Defense detekterar och förhindrar intrång blixtsnabbt på alla platser i ditt nätverk så att både din viktiga information och ditt rykte skyddas.Funktioner

Trend Micros lösning Network Defense hjälper dig säkra ditt nätverk så att din viktiga information, e-post, intellektuella egendom och andra värdefulla tillgångar inte hamnar i fel händer. Vår unika kombination av ett innovativt nästa generations system för intrångsskydd och en dokumenterat effektiv detekteringsfunktion gör att tusentals företag i hela världen kan förhindra intrång och riktade attacker genom att upprätta en stabil skyddsbas inuti nätverket.

Trend Micro Network Defense är baserat på data från Digital Vaccine Labs (DVLabs) (eng.) och Zero Day Initiative (eng.), världens ledande informationskällor för Zero Day-sårbarheter och proaktiva motåtgärder mot dessa. Det gör att lösningen kan tillhandahålla bland annat följande funktioner:

Nästa generations intrångsskyddNästa generations system för intrångsskydd – ”bump-in-the-wire”-system för intrångsskydd med fallback-funktion av lager-2-typ.

 

Detektion av onormala nätverksaktiviteterDetektion av onormala nätverksaktiviteter – Analys av all nätverkstrafik för att identifiera skadliga beteenden under attackens hela livscykel.

 

Analys med anpassad Sandbox-teknikAnalys med anpassad sandbox-teknik – Detekterar misstänkta körbara filer och nyttolaster som är specialkonstruerade för att angripa ditt nätverk.

 

Delad och korrelerad hotinformationDelad och korrelerad hotinformation – Möjlighet att dela nätverksinformation sömlöst med SIEM-system, gateways samt med både Trend Micro och tredjepartsleverantörer.

 

DVLabs & Zero Day InitiativeDVLabs & Zero Day Initiative – Proaktiv identifiering av nätverkscentrerade sårbara punkter och skydd mot attacker mot sådana punkter, inklusive Zero Day-attacker.


Detektera och blockera skadliga nätverksaktiviteter och intrång

TippingPoint: nästa generations system för
skydd mot intrång och avancerade hot

TippingPoint nästa generations intrångsskydd

Ett blixtsnabbt nästa generations system för intrångsskydd detekterar och förebygger säkerhetsluckor och sårbarheter i nätverket. Identitets- och programigenkänning ger en kontextuell överblick som gör det enkelt att sätta in motåtgärder.

En integrerad nätverksomfattande funktion för intrångsdetektering identifierar riktade attacker och avancerade hot, och blockerar hot proaktivt genom integrering med både nästa generations system för intrångsskydd TippingPoint, Trend Micro och tredjepartsleverantörer.

Mer information (eng.)

Detektera riktade attacker och avancerade hot
 

Deep Discovery:
intrångsdetektering

Deep Discovery: intrångsdetektering

En nätverksomfattande funktion för intrångsdetektering identifierar och svarar på riktade attacker och avancerade hot, och det finns möjlighet att dela hotinformation och påbörja motåtgärder med säkerhetslösningar från både Trend Micro och tredjepartsleverantörer.

Mer informationGedigna expertkunskaper

Trend Micro Deep Discovery MEST EFFEKTIVT Rekommenderat system för intrångsdetektering 2015

ICSA Labs

Frost & Sullivan

SANSSociala media

Ta kontakt med oss på